Glutenfree Tips

(DUTCH ONLY) Terugblik 2015:

By  | 

Het jaar is bijna voorbij! Aan mij de eer om voor #decemberglutenvrij een terugblik op 2015 te geven.

Ken je die adventkalenders waar je vanaf 1 december tot en met kerstavond elke dag een luikje open maakt met een plaatje of chocolaatje erachter? Het is een soort aftelkalender tot kerst. Wij maken een glutenvrije adventkalender: Niet tot kerst, maar zelfs tot het nieuwe jaar! Elke dag in december verschijnt er één blog van één van ons glutenvrije bloggers. Als een soort estafette geven we het stokje elke dag aan elkaar door.

Ik heb het stokje gekregen van Beaufood en onderaan deze blog kan je vinden aan wie ik het stokje door geef.

Mijn 3 hoogtepunten van afgelopen jaar:

1. Coeliakiemaand; voor het eerst werd coeliakiemaand georganiseerd. De hele maand mei stond in het teken van de auto-immuunziekte coeliakie (spreek uit als seu-lia-kie). Glutenvrije bloggers door heel het land zette zich in voor meer bekendheid rondom coeliakie en een glutenvrij dieet. We kregen superveel media-aandacht. Zelf werd ik geïnterviewd door AT5.
-MacDonalds heeft (eindelijk) op veel meer locaties glutenvrije hamburgers.
Glutenvrije foodtrucks breken door! Je hoeft niet meer je eigen eten mee naar festivals door foodtrucks zoals Vrij Voedsel. Zie hier de festival agenda.

December glutenvrij

Morgen is #Decemberglutenvrij afgelopen. Ik heb dus niemand om het stukje aan over te geven maar vanaf volgend maand is er weer de maandelijkse #Wijbloggenglutenvrij. Lees er hier meer over.

3 Comments

  1. Mirjam

    December 31, 2015 at 11:04 am

    Wat een leuke hoogtepunten!

  2. Pingback: #decemberglutenvrij adventskalender 2015 | Ik ben glutenvrij

  3. Pingback: De 3 beste glutenvrije blogs van december 2015 | Ik ben glutenvrij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *