Glutenfree Tips

Glutenvrije keuken | Glutenfree Kitchen

By  | 

In een keuken waar je glutenvrij moet koken is het handig om bepaalde apparaten ”dedicated” glutenvrij te houden. Wat mag er niet ontbreken qua glutenvrij keukenapparatuur? Hier heb ik een lijstje van apparaten die handig zijn om een glutenvrije variant van te hebben. Onderstaande producten raad ik zelf aan.

-Toastabags
Altijd handig om te hebben: toastabags. Hiermee kun je in een glutenvolle tosti-ijzer of broodrooster je glutenvrije brood doen: ingepakt in deze handige bags.

-Tosti-ijzer
Niets lekkerder dan een home-made glutenvrije tosti. Om kruisbesmetting te voorkomen is het fijn om een dedicated glutenvrije tosti-apparaat te hebben. Het fijne aan onderstaande apparaat is dat je er ook wafels en andere snack in kunt komen. En je kunt bovendien de platen in de afwasmachine doen.

  -Broodbakmachine Zelf bak ik geen brood meer (te lui voor). Maar jarenlang heb ik het gedaan met deze broodbakmachine. Er zit een glutenvrij programma op dus dat is ideaal. Houd er rekening mee dat er best wat tijd in gaat zitten in het bakken van glutenvrij brood. Het is natuurlijk wel gezonder, en als je het goed doet ook lekkerder dan ander glutenvrij brood.

-Glutenvrij broodrooster Een eigen dedicated glutenvrije broodrooster mag niet ontbreken in je keuken. Tenminste als je regelmatig snelden brood eet. De glutenvrije broodrooster moet natuurlijk wel de mooiste in het huis zijn. Deze is heel fijn (& staat mooi in je keuken).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *