Glutenfree Tips

Waar kun je glutenvrij gebak kopen?

By  | 

Waar kun je glutenvrij gebak kopen?

Gelukkig kun je tegenwoordig op veel plekken glutenvrij gebak kopen. Heb je iets te vieren? Hieronder staan een aantal supermarkten en winkels waar ze glutenvrije gebak hebben

 1. HEMA. Bij de Hema hebben ze glutenvrije (en betaalbare) gebakjes, muffins en glutenvrije slagroomsoesjes. Let wel op, je moet dit van te voren even bestellen. Dit kun je hier doen.
  Glutenvrij gebakje
 2. GefeliciTAART. Bij GefeliciTAART bieden ze diverse glutenvrije (en vegan) taarten, die tevens vrij zijn van Tarwe, Soja en Lactose. Vandaag besteld, is morgen in huis. Extra leuk; je kan de taarten ook opsturen met een kaartje erbij als cadeautje.
  Glutenvrije Taart bestellen
 3. JUMBO. Jumbo heeft flink wat glutenvrije gebakjes in zijn assortiment. Je kan er helaas niet vanuit gaan dat ze vast in het schap liggen. Dus wil je zeker glutenvrij gebak in huis dan kun je ze het best bestellen.
  Glutenvrij gebak Jumbo
 4. Albert Heijn. De AH heeft een hazelnoot taart (deze kan wel sporen bevatten) en macarons die glutenvrij zijn. Ook deze zijn niet te vinden in elke Albert Heijn. Mochten ze ze niet hebben dan kun je altijd bestellen.
  Glutenvrije macarons
 5. Multivlaai; ook daar hebben ze een glutenvrij gebakje beschikbaar die je op aanvraag kunt bestellen. Hij is wel bijna dubbel zo duur als die van de Hema. Die van de Hema is daarnaast nog een stuk lekkerder (vind ik).glutenvrij gebakje multivlaai

Al met al zijn er inmiddels best wat opties. Ben ik er nog een vergeten? Laat het mij dan vooral weten! Dan voeg ik het toe aan dit lijstje.

Something to celebrate? You can order glutenfree cake at the following places:

 1. Hema
 2. GefeliciTAART
 3. Jumbo
 4. Albert Heijn
 5. Multivlaai

Please let me know if I miss anything!

1 Comment

 1. Shu

  April 29, 2022 at 1:53 pm

  The cupcake company verkoopt ook glutenvrij gebak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *