Glutenfree Tips

Glutenvrije kookworkshop Vrij Voedsel | Gluten-free baking class

By  | 

Vrij Voedsel, famous from the (gluten-free) festival foodtruck organizes a coocking workshop. During this workshop you will prepare a 3-course lunch full of tips how to make delicious gluten-free meals without gluten or lactose. You will make pumpkin soup and a cheesecake with chocolate.

Date: 29th November
Time: 14.00-18.00
Price: 55 euro per person
Address: Laurierstraat 250
Subsribe: esther@delaurier.nl

VrijVoedsel

Glutenvrije workshop

Er is weer een nieuwe glutenvrije workshop in Amsterdam. Vrij Voedsel, bekend van de glutenvrije foodtruck, geeft aanstaande zondag een workshop. Tijdens deze workshop wordt er een gluten- en lactosevrije 3-gangen lunch bereidt. O.a. met pompoensoep met limoen en mais en cheesecake met Chocolade.

Aanmelden kan via Ester@delaurier.nl
Datum: 29 november
Prijs: 55 euro per persoon
Adres: Laurierstraat 250.

de laurier

Meer info over de Laurier:
Beleef ’t bij de laurier
De laurier staat al meer dan 20 jaar bekend om haar geweldige keuken en de pure, dagverse ingrediënten. Zoë, kloppend hart van dit bedrijf, onderscheidt zich in spraakmakende catering en kookworkshops voor jong en oud. Haar kookstudio in de Laurierstraat is recentelijk vernieuwd en voorzien van de allernieuwste apparatuur. Verderop in de straat heeft deze opmerkelijke gastvrouw zojuist Ruimte 59..61 geopend; een ontmoetingsplek waar presentatie en service in iedere denkbare vorm centraal staan zoals altijd bij ieder ontvangst van de laurier.

De kookstudio

Kookstudio de laurier combineert als enige kookschool de nieuwste kook techniek met 20 jaar vakkennis. De laurier begrijpt als geen ander de behoeften van de thuiskok en heeft uitnodigende, maakbare menu’s. Wanneer u niet zelf wilt koken maar wil genieten van de kookkunsten van de laurier is een diner in de kookstudio een grote traktatie.

Voor wie en wat

Vrienden en vriendinnen groepen, bedrijfsuitjes, maidenparty’s, bachelors, families, ouder en kind, of een vergaderingen in combinatie met een workshop alle groepsverbanden zijn welkom voor een eigen op maat gemaakte kookles. Wild, vis, taarten, feestdagenrecepten, vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, suikervrij of ander wenskoken behoren ook tot de mogelijkheden.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *