Glutenvrij festival

Gluten-free festivals! Glutenvrij eten op festivals

By  | 

Looking for some festival where you can eat gluten-free? Gluten-free foodtruck Vrij Voedsel will be at the following festivals this year:

Ga jij dit jaar naar Lowlands, Mysteryland of een van de andere onderstaande festivals? Dan zit je goed! Op deze festivals vind je de Foodtruck Vrij Voedsel die heerlijke glutenvrij eten serveert! Je kunt dus met een gerust hart genieten van een glutenvrije maaltijd op beach food festival in Texel, Solar, Dance Valley, Lowlands, Mysteryland en Into the great wide open!

Geniet van het (glutenvrije) festival seizoen!

glutenvrij festivals

3 Comments

 1. Mandy

  August 13, 2017 at 4:50 pm

  Fijn initiatief! Alleen kwam ik er op 12 augustus helaas achter dat deze foodtruck helemaal NIET op Dance Valley stond….
  Alle tentjes afgegaan, en ben zelfs naar de organisatie gestapt, waar niemand had gehoord van deze foodtruck.
  Gelukkig waren zij erg begaan en lief en heb ik een soepje en wat fruit van de organisatie gekregen, anders was het dansen op een lege maag….

  Ik hoop dat er sprake is geweest van een misverstand of iets van dien aard, want ik ben nu geneigd om eerst de organisatie van een festival te bellen voordat ik uitga van bovengenoemde lijst.

  Mvg,
  Mandy

  • Barbara

   August 14, 2017 at 9:24 am

   Hi Mandy,

   Fijn dat je dit laat weten! Wat ontzettend balen dat ze er niet waren. De foodtrucks hebben zelf hun agenda bij mij aangeleverd. Ik ga ze meteen even mailen om te vragen waar het is misgegaan en of ze nog wijzigingen hebben in hun agenda.

   Groetjes, Barbara

  • Barbara

   August 14, 2017 at 10:32 am

   Hi Mandy,

   Inmiddels heb ik contact gehad met Vrij Voedsel. Het was erg last-minute gewijzigd, de rest van hun programma hoort wel te kloppen. Excuses!

   Groetjes, Barbara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *